Om oss

Hitta hitKöpmangatan 2, 937 31 Burträsk

Stefan Petersson

Jag heter Stefan Pettersson. Vi vill ge dig ett personligt och varmt bemötande i en svår situation. Jag har 22 års erfarenhet av Begravningsverksamhet. Jag började år 2000 på Burträsk Begravningsbyrå som medarbetare till Rigmor Wiklund.

År 2005 blev jag anställd av FONUS som ombud i Burträsk, men har även haft begravningar ex. i Skellefteå LFS, St. Olov, Bureå, Lövånger, Kåge, Boliden under tiden fram till I jan 2012 då jag övertog driften av Burträsk Begravningsbyrå. Jag bor i Ljusvattnet, där jag driver Entreprenadrörelse och Jordbruk.

Vår integritetspolicy

Vi tar ansvar för att dina personuppgifter endast används för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vid beställningar upprättas ett avtal där du mer ingående får information om hur personuppgifter behandlas.

Insamling och behandling av personuppgifter vid kontakter med oss: Vi samlar in och behandlar personuppgifter när du kontaktar oss, t ex när du mailar eller ringer oss. Det gör vi för att kunna upprätthålla en god servicenivå när du t. ex. ställer frågor till oss.

Läs mer