Burträsk Begravningsbyrå

stefan p

Välkommen
Jag heter Stefan Pettersson. Vi vill ge dig ett personligt och varmt bemötande i en svår situation. Jag har 19 års erfarenhet av Begravningsverksamhet.

Jag började år 2000 på Burträsk Begravningsbyrå som medarbetare till Rigmor Wiklund. 

År 2005 blev jag anställd av FONUS som ombud i Burträsk, men har även haft begravningar ex. i Skellefteå LFS, St. Olov, Bureå, Lövånger, Kåge, Boliden under tiden fram till I jan 2012 då jag övertog driften av Burträsk Begravningsbyrå. Jag bor i Ljusvattnet, där jag driver Entreprenadrörelse och Jordbruk.

 

Vi finns på Köpmangatan 2 i Burträsk, mitt emot Norrsten

Integritetspolicy för auktoriserad begravningsbyrå:

Vi värnar om den personliga integriteten och är noga med att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att dina personuppgifter endast används för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vid beställningar upprättas ett avtal där du mer ingående får information om hur personuppgifter behandlas. Här kan du läsa mer om hur begravningsbranschen och de auktoriserade begravningsbyråerna behandlar personuppgifter >> Personuppgiftsansvarig är Burträsk Begravningsbyrå, (orgnr: 556873-8446

Insamling och behandling av personuppgifter vid kontakter med oss: Vi samlar in och behandlar personuppgifter när du kontaktar oss, t ex när du mailar eller ringer oss. Det gör vi för att kunna upprätthålla en god servicenivå när du t. ex. ställer frågor till oss. 

Kontakta oss

Om du har några frågor, eller bara vill komma i kontakt med oss. Kan du skicka ett mail från formuläret nedan.
Ring före ert besök på tel. 0914-100 66 Vi finns på Köpmangatan 2 i Burträsk, mitt emot Norrsten, samma hus som salong Frizzan:  Karta eniro Vårt arbete sker utifrån höga krav på kompetens, kvalité, etik och prisinformation. Det är viktigt för oss att du som anhörig känner dig väl omhändertagen, får svar på dina frågor och får den hjälp du önskar, så välkommen att ta kontakt.