Burträsk Begravningsbyrå

bk

sbf logo

Burträsk Begravningsbyrå

Vi är en begravningsbyrå som vill ge dig ett personligt och varmt bemötande i en svår situation. Vi är en auktoriserad byrå vilket innebär att vi genomgår utbildningar från Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF)

Vårt arbete sker utifrån höga krav på kompetens, kvalité, etik och prisinformation. Det är viktigt för oss att du som anhörig känner dig väl omhändertagen, får svar på dina frågor och den hjälp du önskar inför begravningen.

Det finns inget rätt eller fel sätt att ordna en begravning. Utifrån respekt för den döde och dig som anhörig finns däremot en mängd olika alternativ som vi gärna berättar mer om.

Burträsk Begravningsbyrå är en begravningsbyrå för alla. Du är fri att välja vilka tjänster du vill ha hjälp med av oss och vilka du eventuellt vill göra själv. Du kan ordna många av de praktiska bitarna själv och till exempel bara köpa kista genom oss, eller om du vill ha hjälp med annons, bokning av kapell, blommor, minnesstund eller värdskap. Det finns fler alternativ än vad många tror på hur en begravning kan ordnas och bör gå till och vilken prisnivå det blir.

Vi har ett brett urval av bra produkter och tjänster för såväl den enkla som den mer påkostade begravningen. Vi lämnar alltid en specificerad prisuppgift. Vill ni kontakta oss, ring oss då före ert besök på tel. nr 0914-100 66: Vi gör gärna hembesök så är det något som ni föredrar, så står vi gärna till tjänst med det.

g

Det finns fler alternativ

Vid besök hos oss så kan vi hjälpa till med att utforma en personlig begravning en vacker inramning med personliga ex. blomsterarrangemang, enligt de önskemål som finns.